Els Amics de la Unesco donen el tret de sortida a la programació de gener


  • Comparteix:

Jordi Picorelli ofereix avui la conferència 'Enric Granados. Una aproximació a la seva vida i la seva obra'

Jordi Picorelli ofereix avui la conferència 'Enric Granados. Una aproximació a la seva vida i la seva obra'

Els Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat ha començat aquest dimecres el cicle d'activitats de gener dedicat a la cultura, la pau i el goig a través de la música. La conferència i audició titulada 'Enric Granados, una aproximació a la seva vida i la seva obra' a càrrec del director d'orquestra i llicenciat en Història i Ciències de la Música, Jordi Piccorelli, ha donat el tret de sortida a la programació a la sala d'actes de l'Arxiu Nacional de Catalunya.

Les activitats continuaran dimecres que ve amb 'La sardana cantada. De Clavé al Music Hall', una xerrada a càrrec del musicòleg Jesús Ventura.

La programació de gener inclou una sortida cultural dijous de la setmana que ve a la Pedrera per visitar l'exposició 'Modernisme. Art, tallers, indústries'.

El dilluns 25 de gener es projectarà el documental del mes. En aquesta ocasió, els Amics de la Unesco han escollit el film 'Grècia: Reinventar-se per sobreviure' d'Elena Zervopoulou. La pel·lícula és un retrat de la recessió grega a través de tres homes que decideixen agafar les regnes del seu destí per canviar-lo. El treball de Zervopoulou planteja a l'espectador la pregunta: 'Pot ser aquesta crisi una oportunitat de reinventar-nos a nosaltres mateixos i com a societat?'.



L'última activitat serà dimecres 27 de gener amb la conferència i audició 'Enric Morera, músic modernista', a càrrec de la doctora en Musicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) Anna Costal.

Totes les conferències se celebraran a la sala d'actes de l'Arxiu Nacional de Catalunya, a les sis de la tarda. Els actes són gratuïts i oberts a la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.