Sant Cugat viurà per primera vegada el concert 'CANTA GRAN!2016'


  • Comparteix:

Aquest dijous s'ha fet el primer assaig del 'CANTA GRAN!2016' / Foto: Localpres

Aquest dijous s'ha fet el primer assaig del 'CANTA GRAN!2016' / Foto: Localpres

Sant Cugat viurà per primera vegada el concert 'CANTA GRAN!2016! Una tarda d'òpera i a la sarsuela'. L'actuació, protagonitzada per la gent gran de la ciutat, vol que aquest col·lectiu gaudeixi de la música acompanyat per músics i directors professionals amb llarga trajectòria al món coral. La cita és el 7 de febrer a les sis de la tarda al Teatre-Auditori.

Els 200 cantaires majors de 58 anys, majoritàriament de Sant Cugat però també d'altres poblacions com Cornellà de Llobregat i Sabadell, han començat a assajar aquest dijous. Són uns assajos que es repetiran el dijous 21 de gener i el dilluns 1 de febrer per tenir-ho tot a punt per a l'espectacle.

La directora del concert, Montserrat Meneses, ha explicat la voluntat del projecte.

Montserrat Meneses

Aquest projecte vol donar un espai a la gent gran que necessita tota l'ajuda que els podem donar. Necessitem passar tots per aquesta etapa de la vida amb la màxima dignitat possible.


Meneses també ha destacat els beneficis de la música coral en l'educació i el benestar de les persones.

Montserrat Meneses

Creiem que l'espai musical és bàsic per a l'educació i el benestar de les persones. Amb la música coral podem treballar la memòria, la respiració, la concentració... És un aprenentatge i un camí global.


El repertori que interpretaran els artistes que pugin a l'escenari seran fragments i adaptacions de cors d'òperes traduïdes al català i sarsueles com 'La Traviata', 'Nabucco', 'Cançó d'amor i de guerra' i 'La flauta màgica'.

Les entrades es posaran a la venda aquest divendres a les onze del matí a les taquilles del Teatre-Auditori, a la web de l'equipament municipal i a l'Oficina de Turisme. El preu per veure l'espectacle és de cinc euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.