El mentalista Luis Pardo presenta avui 'En tu mente' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Luis Pardo és un dels mentalistes més reconeguts del món

Luis Pardo és un dels mentalistes més reconeguts del món

El mentalista Luis Pardo presenta avui 'En tu mente' a la Sala Escenari del Teatre-Auditori a les nou del vespre. La proposta forma part del cicle 'Viu l'espectacle de més a prop', que ofereix obres en un espai més reduït i íntim. Pardo, guanyador del Premi Nacional de Mentalisme l'any 2004 i considerat una referència mundial en aquest àmbit, llegirà la ment del públic en un espectacle amb les entrades exhaurides.

Luis Pardo barreja les tècniques de l'il·lusionisme amb diverses especialitats de la psicologia com la comunicació no verbal, la programació neurolingüística, la suggestió i la hipnosi en una disciplina que ha denominat 'psychomagia'. A 'En tu mente', el mentalista aposta per la interacció amb el públic per crear un espectacle nou cada vegada. Transmissions de pensament, telequinèsia, energies del més enllà i el control de la ment i del cos humà són algunes de les habilitats que mostrarà Pardo a l'espectacle.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.