El cartell de la Festa Major de Valldoreix haurà d'incloure el nou escut de l'EMD


  • Comparteix:

El nou cartell ha d'incoporporar l'escut, entre d'altres elements.

El nou cartell ha d'incoporporar l'escut, entre d'altres elements.

El nou escut de l'EMD i la data de la festa major són alguns dels elements imprescindibles que ha de tenir el cartell de la festa grossa de Valldoreix. Fins el 18 de juny, totes les persones que ho vulguin poden presentar els seus orginals al Casal de Cultura. Totes les propostes s'exposaran en aquest mateix espai durant el mes de setembre, coincidint amb la festa major del barri.

Tal i com ja es va l'any passat, el concurs de cartells compta enguany amb dues categories, una per als joves fins a 17 anys, i una altra d'adults a partir dels 18. Els cartells guanyadors en cada un d'aquestes categories serviran per il·lustrar el programa de la Festa Major de Valldoreix, un a la portada i un altre a la contraportada.

Totes les propostes que es presentin hauran de ser originals i hauran d'incloure obligatòriament el lema 'Festa Major - Valldoreix 2004', la data en que se celebrarà la festa -16, 17, 18 i 19 de setembre, i sobretot, el nou escut de l'EMD. Així ho ha remarcat el vocal de Serveis Personals, Josep Casadellà.

Josep Casadellà

Ara tenim un nou escut i aquest s'haurà d'incloure en el cartell, tot i que la manera com es faci depèn ja de la pròpia imaginació.


Les bases del concurs especifiquen, en canvi, que el cartell no pot fer cap referència a fosc d'artifici, ja que aquesta activitat es va haver de suspendre fa uns anys a Valldoreix per l'elevat risc d'incendis.

Una altra de les novetats d'enguany és el jurat, que a banda d'incloure dos artistes, també comptarà amb dos dissenyadors, ja que totes dues disciplines estan presents en un cartell com aquest.

Josep Casadellà

Una altr anovetat és que en el jurat hi haurà dos artistes i dos dissenyadors, perquè els cartells tenen una mica de cada.


El termini màxim per presentar els originals és el 18 de juny, al Casal de Cultura de Valldoreix. Totes les propostes s'exposaran en aquest mateix espai durant la Festa Major, data en que també es lliuraran els premis als guanyadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.