Els cors infantils Sant Cugat i Aglepta acompanyen l'OBC a l'Auditori


  • Comparteix:

Pablo González és el director de l'OBC / Foto: L'Auditori

Pablo González és el director de l'OBC / Foto: L'Auditori

El Cor Infantil Sant Cugat (CISC) i Aglepta acompanyen aquest cap de setmana l'Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) en la Simfonia número 3 de Mahler. Sota la batuta del director de l'OBC, Pablo González i amb Christiane Stotjin de solista, els dos cors participaran en les tres actuacions a l'Auditori de Barcelona: aquest divendres a dos quarts de nou del vespre, dissabte a les set de la tarda i diumenge a les onze del matí.

Es tracta d'una obra de grans dimensions que reuneix una orquestra de més de 100 músics, un cor femení, cors infantils i una veu solista. L'obra es reparteix en sis moviments que representen les forces tel·lúriques, la naturalesa, els animals, el naixement de l'home, els àngels i l'amor. Es tracta d'un simfonia que s'interpreta molt poques vegades a causa de la gran quantitat de recursos que requereix.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.