'La Nit més Jove' es convertirà, aquest divendres, en una festa multicultural als Jardins del Monestir


  • Comparteix:

Set entitats de la ciutat organitzen activitats en aquesta nova edició

Set entitats de la ciutat organitzen activitats en aquesta nova edició

Els Jardins del Monestir acolliran aquesta nit una festa multicultural, en una nova edició de 'La Nit més Jove'. Set entitats de la ciutat organitzaran activitats típiques de diversos punts del món, com ara un tast de tés a sota d'una 'haima' saharauí, un taller de flamenc o una sessió de cinema.

La propera edició de 'La Nit més Jove', el programa d'oci alternatiu que organitza l'Ajuntament i dinamitza l'Ateneu, es convertirà en una festa multicultural. Aquest divendres, totes les activitats tindran lloc en un mateix espai, els Jardins del Monestir. L'objectiu és que els joves puguin entrar en contacte amb diverses cultures sense desplaçar-se. Ho explica el tinent d'alcalde de Polítiques Socials i Joventut, Toni Ramon.

Toni Ramon

Serà una petita festa multicultural. La idea és que la gent no s'hagi de desplaçar per gaudir de l'oferta.


La programació inclou un tast de tés sota una 'haima' saharauí, tatuatges de 'henna', exhibicions de dansa del ventre, tallers de flamenc i 'cajón', jocs del món, cinema a la fresca, un cocktail exòtic i un espai d'exposicions, entre d'altres propostes.

Les entitats que hi participen són Sant Cugat amb el Poble Saharauí (SCAPS), l'Esbart Sant Cugat, Jocs del Món, l'Esplai Pica-Roca, l'Agrupament Escolta Berenguer el Gran, el Casal Popular La Guitza i Ateneu Cooperació. Segons Toni Ramon, aquesta diversitat d'entitats és una bona mostra de l'esperit de 'La Nit més Jove'.

Toni Ramon

La Nit més Jove acull les propostes de les entitats de la ciutat. Aquesta edició resum molt bé aquesta filosofia.


Les activitats de 'La Nit més Jove', que són gratuïtes, es faran entre dos quarts d'11 i les 3 de la matinada als Jardins del Monestir, i estan destinades a joves majors de 14 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.