Els usuaris de BenestArt denuncien la situació dels refugiats amb una exposició


  • Comparteix:

La mostra es pot visitar al claustró del Monestir

La mostra es pot visitar al claustró del Monestir

Una instal·lació al Museu del Monestir exposa la situació que pateixen els refugiats que volen entrar a Europa fugint de la guerra i el tracte que reben. Es tracta d'una creació dels usuaris del taller BenestArt, un col·lectiu que lluita contra l'exclusió social a través de la creació artística. El muntatge s'ha inaugurat aquest dijous i es podrà visitar al Claustró del Monestir fins al 14 de febrer.

'Somnis migrants' és el títol de la mostra que reuneix dibuixos, peces en tres dimensions i diferents elements fets a partir de materials reciclats. El conjunt reflecteix diferents escenes de l'arribada de persones que busquen refugi a Europa per escapar de la guerra que afecta el seu país.

El coordinador del taller, Oriol Móra, ha destacat el debat que ha aixecat entre els membres del grup la creació d'aquest muntatge. Móra ha explicat que els autors han quedat 'frapats' per la injustícia que pateixen els milers de persones que arriben a les costes europees.

Oriol Móra

Ells veuen la part de la injustícia i empatitzen amb això. S'identifiquen amb aquesta situació i estan frapats de com se'ls acull o no acull.


El muntatge es pot visitar fins al 14 de febrer al Claustró del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.