Música i humor es fonen en l'art de fer riure al Teatre-Auditori amb el clown Leandre


  • Comparteix:

El clown Leandre i la Barcelona Clarinet Players han fet riure aquest dissabte el Teatre-Auditori amb una proposta apta per a tots els públics. La música i l'humor mariden en un espectacle hivernal per demostrar que no cal argument per recuperar la mirada d'infant. Grans i petits han perdut la por per sortir a l'escenari amb un clown Leandre pletòric.

El projecte el va fer néixer l'Auditori de Barcelona i ja porten més d'un any de funcions al darrere. Amb una escenografia molt neta, la música, la dansa i el teatre s'agafen de la mà per parlar de tu a tu amb l'espectador en la llengua dels somriures. El músic Martí Guasteví explica que per al quartet de clarinets aquesta experiència ha estat tot un aprenentatge.

Martí Guasteví

Hem descobert tot el que implica fer riure d'una manera molt intel·ligent.


Molta neu, dues cadires i un iglú són els únics elements de l'escenari. L'essència de l'obra recau en els artistes i el públic: quatre clarinetistes que ballen i un clown que amb cada gest fa explotar les riallades. També omplen l'escena prop de trenta bombetes, que es van il·luminant i són l'excusa per gastar bromes a més d'un.

El clown protagonista, Leandre Ribera, fa més de trenta anys que trepitja els escenaris i defensa la figura del clown com un supervivent, especialment a Catalunya.

Leandre Ribera

El clown és un supervivent. Tenim la sort de tenir uns clowns meravellosos. Estan més cuidats a fora? Cada lloc té el seu valor.


Petits i grans han pujat a l'escenari i han participat intensament de l'obra. La companyia espera poder enriquir i fer evolucionar l'espectacle amb més representacions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.