Las Divinas converteixen el Teatre-Auditori en una sala de concerts dels anys 50 amb 'Piano Tour!'


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

La Sala Escenari del Teatre-Auditori ha reviscut aquest dissabte el glamur dels anys 50 amb l'espectacle 'Piano Tour!' de Las Divinas. El trio vocal maresmenc ha ofert un concert teatralizat en el qual han sonat temes daurats de la primera meitat del segle XX al més pur estil de les Andrew Sisters. La música ha estat la principal protagonista d'aquesta cita que tenia les entrades exhaurides.



A diferència dels seus altres muntatges, 'Chocolat!' i 'Sing! Sing! Sing!', a 'Piano Tour!' la música ha estat la principal protagonista, amb un repertori de temes daurats de la història del swing que Las Divinas han escollit, com explica Marta Móra, per la possibilitat de poder jugar amb les tres veus.

Marta Móra

És una música molt viva que permet fer tres veus amb molta facilitat, perquè va estar creada per això. A banda, hem escollit aquestes cançons perquè ens agrada molt el swing i la seva sonoritat.


Durant poc més d'una hora, el trio vocal, acompanyat de Bernat Font al piano i Juli Aymí al Clarinet, ha ressuscitat la música de les Andrews Sisters i The Boswell Sisters, entre d'altres. Com ha comentat Carla Móra, la fascinació per la imatge femenina de l'època va ser el tret de sortida per treballar l'espectacle.

Carla Móra

Ens va atrapar molt la imatge femenina de l'època, sobretot la roba que portaven les dones. A partir d'aquí i per treballar la teatralitat del concert, vam investigar coses de l'època.


Un viatge musical en el temps que les noies han vestit amb gags teatralitzats i coreografies de claqué que han fet les delícies d'un Teatre-Auditori que ha acollit l'últim dels espectacles en el format Sala Escenari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.