Rocky Balboa i tres estrenes més, les novetats de la cartellera de Sant Cugat


  • Comparteix:

Instant del film 'Creed. La leyenda de Rocky'

Instant del film 'Creed. La leyenda de Rocky'

La cartellera santcugatenca arriba aquest divendres amb quatre estrenes. Les sales Yelmo i Cinesa projectaran l''spin-off' de la saga de Rocky Balboa, 'Creed. La leyenda de Rocky', i la comèdia espanyola protagonitzada per Paco León i Alexandra Jiménez 'Embarazados'. A Yelmo, a més, es podrà veure el film basat en fets reals 'Spotlight' i la pel·lícula basada en els llibres de R. L. Stine 'Pesadillas'.

ESCOLTA-HO

'Creed. La leyenda de Rocky'
L''spin-off' de la saga de Rocky Balboa, 'Creed. La leyenda de Rocky', arriba aquest divendres a la gran pantalla. Es tracta de la setena pel·lícula sobre el llegendari boxejador.

Protagonitzada per Michael B.Jordan i amb Sylvester Stallone de nou en el paper de Balboa, el film explica la història d'Adonis Johnson, fill de l'etern rival de Rocky Balboa i campió del món de pesos pesats Apollo Creed, que va morir pels cops del també boxejador Ivan Drago abans que el seu fill naixés. Adonis vol seguir els passos del seu pare i dedicar-se a la boxa. Duu la boxa a la sang i es trasllada a Filadelfia, on es va celebrar el combat més èpic entre el seu pare i Rocky Balboa. Stallone està nominat a l'Oscar com a actor secundari.

El film es pot veure doblat a Yelmo i Cinesa. En aquest darrer cinema, també es projecta en versió original subtitulada.



'Embarazados'
Dirigida per Juana Macías i protagonitzada per Paco León i Alexandra Jiménez, la pel·lícula explica la història d'una parella que vol quedar-se embarassada tot i tenir alguns inconvenients. Ell té un esperma 'pobre, gandul i anormal' i ella es troba en l'etapa de premenopausa, tot i tenir només 37 anys.

La pel·lícula es projecta a les dues sales.



'Spotlight'
'Spotlight' narra la història real de la investigació dels reporters del 'Boston Globe' sobre els casos de pedofília a l'arxidiòcesi catòlica de Boston. El film està dirigit per Thomas McCarthy i protagonitzat per Mark Ruffalo, Rachel McAdams, Michael Keaton, John Slattery, Stanley Tucci i Liev Schreiber. La cinta té sis nominacions a l'Oscar: film, director, actor i actriu de repartiment (Mark Ruffalo i Rachel McAdams), millor guió i muntatge.

El film es pot veure a les sales de Yelmo.



'Pesadillas'
El film protagonitzat per Jack Black situa l'espectador a un petit poble anomenat Greendale. Zach Cooper és un adolescent que arriba a aquesta petita població des de Nova York. Aquí coneix la seva guapa veïna Hannah. Cooper descobreix que el pare de Hannah és l'autor del bestseller de la sèrie 'Pesadillas'. Aviat descobreix que l'autor té un secret: les criatures de les seves històries són reals i les té tancades als seus llibres.

La pel·lícula forma part de la cartellera de Yelmo.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.