El guitarrista Ferran Talarn inaugura la 15a temporada de concerts de cambra de JJMM


  • Comparteix:

Ferran Talarn interpretarà temes de Paganini / Font: Joventuts Musicals

Ferran Talarn interpretarà temes de Paganini / Font: Joventuts Musicals

El guitarrista Ferran Talarn inaugura aquest diumenge la 15a temporada del Cicle de Concerts de Cambra de Joventuts Musicals de Sant Cugat (JJMM). L'organtizació vol celebrar l'efemèride amb una programació que enguany arriba més sistemàtica i variada que mai. El concert de Talarn comença a les sis de la tarda a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música. Les entrades tenen un preu de sis euros.

Talarn canvia el violí per la guitarra per interpretar temes de Paganini, el primer virtuós de la història de la música. El guitarrista ha estat molt vinculat a JJMM des dels seus inicis, participant iniciatives com 'El meu primer concerts' i altres concursos de l'entitat. Per aquest motiu, com explica la membre de l'entitat Yelina Velázquez, és especialment significativa la seva participació al cicle.

Yelina Velázquez

Ferran Talarn és un exemple de tota l'activitat que hem dut a terme aquests anys. És molt gratificant veure que la teva organització ha contribuït en el desenvolupament de joves músics.


Després de 15 anys d'història, l'entitat té com a principal repte de futur oferir una programació setmanal i ampliar la seva oferta a nous públics.

Yelina Velázquez

La nostra ambició ara és sistematitzar una programació setmanal. També apostarem per la variació per intentar captar nous públics i incrementar el nombre de persones que vénen als nostres espectacles.


Entre el públic assistent al concert de diumenge se sortejarà un abonament 'Quintet de Clàssica' per a la programació de febrer a maig del Teatre-Auditori, cortesia de l'equipament municipal per l'aniversari de JJMM.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.