Elena Lasco i Oriol Romaní interpreten avui clàssics en clau jazzística


  • Comparteix:

Oriol Romaní i Elena Lasco interpretaran temes del romanticisme / Font: MEAM

Oriol Romaní i Elena Lasco interpretaran temes del romanticisme / Font: MEAM

La pianista Elena Lasco, acompanyada pel clarinetista Oriol Romaní, ofereix aquest diumenge el viatge musical 'De la clàssica al jazz'. Es tracta d'un concert del cicle que organitza Joventuts Musicals de Sant Cugat (JJMM) que vol oferir una nova visió als clàssics musicals de tots els temps. La cita comença a les sis de la tarda a l'Aula Magna de l'Escola Municipal de Música i l'entrada costa 10 euros.

Joventuts Musicals celebra enguany el seu 15è aniversari i ho fa amb la programació de nous cicles per ampliar el seu públic. A banda del tradicional Cicle de Concerts de Cambra, l'entitat obre dues noves línies de programació: 'En clau de Fa-mília' i 'De la Clàssica al Jazz'.

Com explica la membre de Joventuts Musicals de Sant Cugat, Yelina Velázquez, el concert d'Elena Lasco i Oriol Romaní serà l'encarregat d'obrir aquest cicle que proposa un viatge a través de la música barrejant estils.

Yelina Velázquez

En aquest cicle participaran joves i no tan joves intèrprets que siguin capaços de recórrer la distància que va de la música clàssica al jazz. El primer concert serà amb la pianista Elena Lasco i el clarinetista Oriol Romaní.


La cita serà una vetllada de música de cambra amb petites peces del barroc, el romanticisme i l'impressionisme, amb un toc de jazz clàssic. Durant el concert es podran escoltar temes de Bach, Weber, Rakhmàninov, Ravel, Mompou, Damase i Gershwin.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.