El Teatre-Auditori es desfà en somriures amb 'El eunuco'


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

'El eunuco' de Terenci ha fet tremolar el Teatre-Auditori aquest diumenge amb un joc d'equívocs i embolics amorosos que han demostrat com les passions arriben a encegar els éssers humans. Pepón Nieto, Soledad Mallol i Alejo Sauras han encapçalat un elenc de personatges embogits per amor, diners, gelosia i orgull. A mig camí entre el teatre clàssic i el vodevil, el muntatge ha arrencat els riures d'un públic santcugatenc que ha exhaurit les entrades.



Una capsa blanca al bell mig de l'escenari de l'equipament municipal ha estat l'única escenografia de la que s'ha servit el muntatge. Quatre parets que s'han anat obrint i tancant per esdevenir passadissos infinits que testimoniaven els embolics amorosos dels personatges.

Soledad Mallol, Marta Fernández Muro, Eduardo Mayo, Antonio Pagudo, Pepón Nieto, Jordi Vidal, María Ordónez, Alejo Sauras i Toni Sans han donat vida a nou personatges histriònics que han declamat, cantat i ballat un text de ritme frenètic.

L'obra és una peça de rellotgeria mil·limetrada dirigida per Pep Anton Gómez, que ha convertit el clàssic de Terenci en tota una obra de vodevil. L'actriu Soledad Mallol, que ha donat vida a una dona que anhela tornar-se a sentir desitjada pels homes, afirma que la clau de l'èxit del muntatge es deu, en gran part, a l'adaptació que n'han fet Gómez i Jordi Sánchez.

Soledad Mallol

Crec que els autors han fet una bogeria. Hi ha una obra molt bona a sota, que era un drama de Terenci, però la feina que han fet ells la deixa encara més amunt i l'eleva.


El muntatge ha arribat a Sant Cugat amb les entrades exhaurides, una situació que s'està repetint a moltes de les parades d'aquesta obra estrenada al Festival Internacional de Teatre Clàssic de Mèrida. Segons Mallol, el públic 'està molt necessitat de riures'.

Soledad Mallol

En el món del teatre no estem acostumats al fet que s'esgotin les entrades. Crec que estem molt necessitats de riure.


Durant més de dues hores, el Teatre-Auditori s'ha rendit a la hilaritat d''El eunuco'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.