Súper Bowlsac, millor comparsa del Carnaval de Sant Cugat


  • Comparteix:

La comparsa Súper Bowlsac, ambientada en un equip de futbol americà, ha guanyat el premi a la millor disfressa del Carnaval, valorat en 250 euros. El segon premi, dotat amb 150 euros, se l'ha endut Swimmers mentre que el tercer, de 50 euros, l'han aconseguit dues comparses: Les iaies mullades i Kuasimodo Films. En total, hi han participat 150 persones, agrupades en nou comparses.

La bogeria del Carnaval ha tornat a inundar Sant Cugat amb una cercavila de comparses bastida d'humor i gresca. Els guanyadors, Súper Bowlsac, són membres dels Castellers de Sant Cugat que han imitat un equip de futbol americà, amb animadores incloses. A l'escenari també s'hi han desfermat els Swimmers, balladors de swing, i per primera vegada hi ha hagut dos tercers premis: uns comparsers que emulaven una classe d'aquagym per a gent gran i altres que representaven un rodatge cinematogràfic.

El cap de colla dels Gausacs, Biel Samsó, reconvertit en animadora, ha celebrat la victòria.

Biel Samsó

Ens hem 'currat' molt la disfressa, és la millor manera de començar una temporada històrica.


El nombre de comparses inscrites i de participants ha crescut respecte a l'any passat. La membre de la comissió del Carnaval, Esther Madrona, atribueix això al canvi de data del Cercatasques.

Esther Madrona

Això ha passat perquè la gent té més temps per preparar-se la disfressa amb calma.


Tots els comparsers, en acabar el recorregut de la rua, han mostrat el seu espectacle davant el públic de la plaça d'Octavià. Així ho han viscut alguns dels participants.

Participants

Ens hem disfressat de somnis. / Som els swimmers de Can Quitèria.


El Club Súper Tres, mercats ambulants, la xina tradicional i bestiari esbojarrat han estat altres opcions de disfressa a la cercavila. El recorregut s'ha traçat des de la plaça de Barcelona fins la d'Octavià, acompanyats d'un nombrós públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.