El Cor Participatiu de la Gent Gran pren el Teatre-Auditori amb òpera i sarsuela


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

El Cor Participatiu de la Gent Gran de Sant Cugat s'ha posat a la butxaca el públic del Teatre-Auditori amb el seu repertori d'òpera i sarsuela. En el projecte 'Canta Gran!', el grup de cantaires ha ofert peces de Verdi, Txaikovski i Mozart, entre d'altres, davant un públic entregat que ha aplaudit amb força el repertori, dirigit per Montserrat Meneses.

Les òperes i les sarsueles traduïdes al català han estat les protagonistes de l'espectacle, part d'un projecte que reuneix músics i directors professionals amb cantaires amateurs per transmetre els valors de la música entre la gent gran. Ha estat un espectacle intens, divertit i amb un estil propi que ha tingut la col·laboració del públic, que coneixia molt bé els participants.

Públic

He vingut perquè tinc una bona amiga que canta aquí i m'hi va convidar, em fa molta il·lusió. / Tinc una amiga que hi canta i el repertori és atractiu. M'agrada molt que un grup de persones s'ajuntin per cantar.


A l'espectacle, que ha aterrat per primera vegada a Sant Cugat, hi han assistit l'alcaldessa, Mercè Conesa; la tinenta d'alcalde de Ciutadania, Susanna Pellicer, i la tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.