Els misteris de l'ésser humà, a la nova exposició del Centre d'Art Maristany


  • Comparteix:

Jordi Tolosa juga amb el significat i la contradicció entre sentit i ordre / Foto: Jorditolosa.com

Jordi Tolosa juga amb el significat i la contradicció entre sentit i ordre / Foto: Jorditolosa.com

El Centre d'Art Maristany convida a reflexionar sobre l’expressió dels misteris que envolten i configuren l’ésser humà amb l'exposició 'Me and my eternity' de l'artista escultòric Jordi Tolosa. L'exposició es podrà visitar fins al 3 de març i s'inaugurarà aquest dijous a les vuit del vespre.

Jordi Tolosa és capaç de materialitzar amb ferro conceptes tan abstractes, i alhora quotidians, com el pas del temps, la importància de l'atzar i la idea de la utopia. La mostra juga amb les paraules i ofereix una mirada filosòfica sobre la condició de l'individu i el propi jo (Me), l'alteritat (And) i l'expressió del temps (My eternity).

A més, el centre ha organitzat diverses activitats relacionades amb la proposta. El 27 de febrer i el 12 de març el mateix Jordi Tolosa acompanyarà els visitants en una visita guiada. La següent cita, el 26 de febrer, serà una taula rodona i el 5 de març Tolosa organitzarà un taller artístic obert a tothom, dirigit a la recerca i la creativitat a partir de la paraula.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.