La cartellera santcugatenca arriba avui amb novetats per a tots els gustos


  • Comparteix:

Will Smith protagonitza 'La verdad duele'

Will Smith protagonitza 'La verdad duele'

La cartellera santcugatenca arriba aquest divendres amb quatre estrenes. Les sales Yelmo i Cinesa projectaran el film basat en fets reals protagonitzat per Will Smith 'La verdad duele', la comèdia dirigida i protagonitzada per Ben Stiller 'Zoolander No 2' i el film d'animació de Disney 'Zootròpolis'. A Yelmo, també es podrà veure el darrer film de Christian Ditter 'Mejor... Solteras'.

ESCOLTA-HO

'La verdad duele'
'La verdad duele' és la segona pel·lícula dirigida per Peter Landesman. Smith es posa a la pell del doctor Bennet Omalu, el neuropatòleg forense que va descobrir la síndrome post commoció cerebral, una malaltia que la NFL va intentar amagar.

El 2002, Mike Webster, un dels jugadors de futbol americà més famosos dels Pittsburgh Steelers, va morir de forma inesperada. Després d'aquesta mort, Omalu comença una sèrie d'investigacions. Inicialment l'autòpsia del cervell de Webster semblava normal tot i que el jugador havia patit demència i depressió després de la seva retirada. Amb aquestes investigacions descobreix que l'exjugador patia la demència pugilística, induïda per diversos cops al cap, una condició que havia trobat prèviament en boxejadors. És aleshores quan descobreix una veritat oculta i polèmica: els danys crònics i fatals al cervell que els jugadors de futbol americà poden desenvolupar.

Amb aquesta interpretació Will Smith aspirava a la nominació als Oscar. És un objectiu que no podrà aconseguir perquè els membres de l'Acadèmia han prescindit, en les seves votacions, d'aquest film.

La pel·lícula es pot veure a Cinesa en versió original subtitulada i doblada, i a Yelmo en castellà.



'Zootròpolis'
Disney torna a la gran pantalla amb la pel·lícula d'animació ‘Zootròpolis’ de Byron Howard. El film es basa en un llibre amb el mateix títol, publicat en català per Grup 62. A Zootopia, un món on no existeixen els humans, viu Nick Wilde, una guineu acusada d'un delicte que no ha comès. Un desconegut vol veure'l a ell i a la tinent Judy Hops, una conilla, entre reixes. Els animals, víctimes d'una conspiració encoberta, uniran forces per intentar destapar el culpable que els fa la vida impossible.

A Sant Cugat 'Zootròpolis' es podrà veure doblada en català a Cinesa i a Yelmo doblada al castellà.



'Zoolander No 2'
Ben Stiller torna a la gran pantalla dirigint i protagonitzant 'Zoolander No 2', la seqüela de la comèdia 'Zoolander, un descerebrado de la moda'. 10 anys després de trobar-se entre les passarel·les i les sessions de fotografia, Derek i Hansel han passat a l'oblit i es veuen obligats a reinventar-se. En aquesta nova aventura en busca de la fama i l'èxit que van tenir, viatjaran a Europa per enfrontar-se als nous famosos.

El repartiment el completen Penélope Cruz ('Ma ma', 'El Consejero' i 'Los amantes pasajeros'), Kristen Wiig ('Marte', 'La boda de mi mejor amiga' i 'Noche loca'), Benedict Cumberbatch ('Black Mass. Estrictamente criminal', 'The Imitation Game' i '12 años de esclavitud') i Will Ferrel ('Padres por desigual', 'En campaña todo vale' i 'Más extraño que la ficción').

La pel·lícula es projecta a Cinesa en versió original subtitulada i doblada i a Yelmo doblada.



'Mejor... Solteras'
Dakota Johnson torna al cinema per interpretar Alice, una jove que s'acaba de quedar soltera i que, gràcies a l'ajuda de la seva amiga, aprendrà a treure-li partit a la nova situació sentimental.

El film es pot veure a Yelmo doblada al castellà.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.