El projecte Cultiu de Llibres fa parada a Sant Cugat


  • Comparteix:

La campanya Cultiu de Llibres ha fet parada a Sant Cugat aquest divendres. Aquesta acció cultural per fomentar la lectura reparteix llibres a la sortida de les estacions de transport públic i ha escollit la plaça de Lluís Millet en l'edició d'aquest mes. L'activitat ha durat una hora i ha repartit al voltant d'un centenar de llibres provinents de vuit editorials independents, agrupades sota el paraigua de l'Espai Contrabandos.

La iniciativa té l'objectiu de convertir-se en una acció publicitària i, a més, fomentar l'esperit crític. Es tracta de la primera vegada que aquest projecte surt de Barcelona. Abans s'havia fet a tres estacions de metro de la capital. Precisament, estendre's a tota l'Àrea Metropolitana de Barcelona és un dels reptes de futur d'aquesta aposta. La membre de l'Espai Contrabandos Mar Carrera assegura que la resposta de la gent a aquesta iniciativa és positiva.

Mar Carrera

La gent s'hi interessa molt perquè no està acostumada al fet que li regalin res. En un moment tan quotidià, és molt gratificant que et donin alguna cosa sense demanar res a canvi.


Les obres disponibles provenen de vuit editorials independents centrades, sobretot, en l'àmbit polític. Les editorials participants en aquesta edició han estat Descontrol, Godall, Bauma, Pol·len Edicions, Alternativas Económicas, Tigre de Paper, Bellaterra i Edicions del Serbal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.