El Teatre-Auditori es rendeix a la veterania de Concha Velasco amb el muntatge 'Olivia y Eugenio'


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

Una Concha Velasco en estat de gràcia ha captivat aquest dissabte el públic del Teatre-Auditori amb el muntatge 'Olivia y Eugenio'. Acompanyada de l'actor Hugo Aritmendiz, Velasco ha donat vida a una mare coratge que, davant l'abisme d'haver de prendre una decisió de vida o mort, fa un recorregut per la seva història i la del seu fill amb Síndrome de Down. Un relat sobre la dignitat dels homes i el concepte de 'normalitat' que ha acabat amb el públic santcugatenc dempeus.



'Olivia y Eugenio' és el primer muntatge de l'Estat espanyol on un actor amb Síndrome de Down té un dels papers protagonistes. Sota la direcció de José Carlos Plaza, Velasco i Aritmendiz han protagonitzat aquesta obra domèstica que posa en valor l'amor entre mare i fill.

Velasco ha interpretat una dona madura, culta i propietària d'una galeria d'art que es troba en un encruament vital. Davant un futur que s'albira negre, la que fins ara ha estat una dona forta i independent es veu abocada a prendre una decisió que pot canviar no només la seva vida, sinó la del seu fill.

Aquest moment d'incertesa esdevé el catalitzador d'una conversa on Velasco ha anat desgranant alguns dels dubtes i remordiments que l'han acompanyat durant la seva vida. La dicotomia entre normal i anormal, la duressa de l'envelliment i la dignitat de les persones han estat alguns dels temes que s'ha anat desgranant durant la prop d'hora i mitja que ha durat el muntatge.

En acabar la funció, Velasco s'ha quedat dalt l'escenari per compartir unes paraules amb el públic santcugatenc. L'actriu s'ha mostrat visiblement emocionada per tornar al Teatre-Auditori, on va bufar les espelmes del seu 70 aniversari, i del qual s'ha confessat 'una gran enamorada'. Velasco ha tingut paraules de gratitud també amb el públic català, a qui ha definit com un públic 'sensible i molt fidel'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.