Teatre Espiral tanca el 25è aniversari amb el millor de la seva història

sant cugat,teatre,teatre espiral,valldoreix,teatre amateur,trini escrihuela


  • Comparteix:

El Grup Teatre Espiral ha tancat aquest diumenge les celebracions del seu 25è aniversari amb un repàs a la seva trajectòria que ha fet pujar a l'escenari de Valldoreix clàssics de Molière, Salvat-Papasseit i Ibsen, entre d'altres. Un total de 25 escenes han recordat la feina feta per aquesta companyia amateur, que ha reunit 200 persones a la Nau de Cultura de Valldoreix. Poesia, cant, drama, comèdia i molts aplaudiments avalen la trajectòria d'un grup teatral que es troba, segons la seva directora, en seu el millor moment.

Sobre els escenaris, el Grup de Teatre Espiral ha deixat 74 muntatges i més de 500 representacions davant un públic que no els ha fallat en 25 anys. La directora de la companyia, Trini Escrihuela, ha assegurat que avui el grup de teatre valldoreixenc té un estat de salut immillorable.

Trini Escrihuela

Puc dir que estem 'a tope'. Hem representat 25 fragments i això demostra que està bé la salut.


Per la companyia hi han passat molts actors, alguns d'ells que han acabat actuant en grans escenaris. Ara, el grup vol obrir aquest art als més menuts i ha avançat a Cugat.cat que la propera temporada encetaran un grup de teatre infantil.

De moment, els assistents han gaudit de 'Una mica de tot', breus fragments d'obres com 'La monyos', 'Tartuf', 'El Petit Príncep' i '5 horas con Mario'. Ha estat un viatge als orígens del teatre que protagonitzen actors amateurs.

A l'acte, hi ha assistit l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha destacat la trajectòria del grup.

Mercè Conesa

Diumenge rere diumenge ens ofereixen teatre i cultura. Des de Sant Cugat volem felicitar-los i que siguin molts anys més.


L'acte ha acabat amb un brindis. Entre el públic també hi ha estat present el president de l'EMD, Josep Puig, entre altres representants polítics de la ciutat.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.