La sardana 'Fòrum de les Cultures' aplega un centenar de persones en rotllana


  • Comparteix:

Gent de totes les procedècnies i totes les edats s'ha animat a aprendre aquesta dansa

Gent de totes les procedècnies i totes les edats s'ha animat a aprendre aquesta dansa

Prop de cent persones han participat a la ballada de sardanes 'Fòrum de les Cultures' que ha organitzat l'Entitat Sardanista de Sant Cugat. Una vintena de persones han pogut, prèviament, aprendre a ballar gràcies al taller que l'entitat ha organitzat per primera vegada. Els organitzadors s'han mostrat satisfets de la resposta i no descarten repetir aquest taller en properes ocasions.

L'Entitat Sardanista de Sant Cugat ha volgut sumar-se també al Fòrum de les Cultures 2004 i ho ha fet amb aquesta ballada de sardanes que portava per títol 'Fòrum de les Cultures'. Tot i la forta calor i la coincidència amb d'altres aplecs arreu de Catalunya, prop d'un centenar de persones han participat a la ballada, alguns dins de les rotllanes i altres fent d'espectadors.

En aquesta ocasió però, el desconeixement dels passos bàsics d'aquesta dansa no ha servit d'excusa per aquelles persones que no s'han animat a ballar. I és que, per primera vegada, l'Entitat Sardanista de Sant Cugat ha ofert un taller previ obert a tothom que tingués ganes d'aprendre a ballar sardanes. Segons Laura Tubau, membre d'aquesta entitat, la resposta ha estat força positiva ja que una vintena de persones de totes les procedències i totes les edats s'han animat a participar.

Laura Tubau

Era la primera vegada que fèiem un taller per ensenyar els passos i ha anat bé.


També els participants del taller s'han mostrat satisfets amb la iniciativa ja que, mentre que uns necessiten refrescar a la memòria els passos, altres tenen ganes d'aprendre una dansa pròpia de Catalunya.

Participants al taller de sardanes

Està molt bé, jo en sabia però no recordo bé els passos i aleshores no m'atreveixo a ficar-me a les rotllanes.


Després del taller, la Cobla Principal del Llobregat ha estat l'encarregada de posra música a una ballada que, en aquesta ocasió, estava emmarcada dins el Fòrum de les Cultures 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.