Més de 2.500 persones s'apropen a les galeries d'art de la mà de la IV Nit de l'Art


  • Comparteix:

La quarta edició ha registrat una participació similar a la de l'any passat

La quarta edició ha registrat una participació similar a la de l'any passat

Unes 2.500 persones han realitzat el circuit cultural que proposava la 4a Nit de l'Art assolint, així, el mateix nivell de participació de l'anterior edició. Els organitzadors consideren que la vetllada s'ha cosolidat a la ciutat i que ara cal obrir-la a altres àmbits culturals. Espais d'Art però, ha reconegut que el pont de la segona pasqua ha pogut influir en el volum d'assistència de la iniciativa.

Segons els primers càlculs que ha fet l'Associació Espais d'Art, prop de 2.500 ciutadans han participat a la quarta Nit de l'Art. Els galeristes han coincidit en què l'ampliació de la franja horària de la iniciativa ha estat el principal encert de l'edició d'enguany, a l'igual que els espectacles de màgia que s'han realitzat al punt de la mitjanit en homenatge a Joan Brossa.

També han tingut molt bona acceptació els concerts de jazz al carrer i els xupa-xups que van repartir-se com a tribut a Salvador Dalí, dissenyador de l'embocall del popular caramel. El president d'Espais d'Art, Jordi Batlle, ha remarcat la qualitat de 'festa de poble' que ha obtingut la Nit de l'Art:

Jordi Batlle

Molta gent ha quedat molt contenta amb aquesta festa, que s'ha convertit en una festa més del poble


Pel que fa al nivell de participació, l'afluència més baixa de públic s'ha notat a l'hora de sopar i la més alta abans de mitjanit al carrer Gorina, on conflueixen l'Espai Lluís Ribas, Arts-Artis, Espai Viu i Taller Ferran Martí.

Malgrat la valoració positiva de la jornada, els organitzadors han reconegut que s'ha notat que ciutadans que treballen a Barcelona, ha marxat aprofitant el pont de la segona Pasqua. No obstant, Jordi Batlle, ha remarcat la bona acceptació d'una iniciativa que s'hauria d'obrir a altres sectors en el futur:

Jordi Batlle

S'ha d'obrir aquesta festa a altres sectors pròxims a l'art per disposar de més elements per potenciar la Nit de l'Art


Pel que fa a 'La Nit de l'Artista', organitzada per Firart com a protesta per no ser inclosos a la celebració, Batlle ha elogiat la realització d'aquesta festa alternativa que 'ha ampliat el recorregut' de la Nit de l'Art. De cara a la propera edició, Batlle ha emplaçat a totes les entitats interessades a reunir-se després de l'estiu per abordar l'organització de la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.