La Galeria s'obre al món des de la web batlleargimon.com


  • Comparteix:

La sala d'Art del carrer Sant Jordi obre també els diumenges al matí

La sala d'Art del carrer Sant Jordi obre també els diumenges al matí

La sala d'art La Galeria s'obre al món de les noves tecnologies amb la presentació, el 9 de juny, de la seva pàgina web. D'aquesta manera, la galeria del carrer Sant Jordi amplia els seus instruments per apropar l'art als ciutadans des de l'adreça batlleargimon.com

La pàgina web de La Galeria estava en proves des del mes de gener. Malgrat que va entrar en funcionament el passat dia 30 - coincidint amb la Nit de l'Art- , la nova aplicació es presentarà en societat el dia 9 amb motiu de la inauguració de l'exposició de Marc Jesús.

Teclejant www.batlleargimon.com, l'usuari podrà accedir a diversos apartats que informaran sobre les exposicions actuals, les properes, així com el recull d'artistes que han fesfilat per la sala. El director de La Galeria, Jordi Batlle, ha donat més detalls de la pàgina web:

Jordi Batlle

Hi ha una bona dosi de continguts a la web per satisfer totes les necessitats de l'usuari


Batlle també ha dit que el visitant habitual de La Galeria comprovarà que la pàgina web és un reflex fidel del tarannà sala d'exposicions:

Jordi Batlle

És una manera d'acostar-se a les galeries, conté una base bona perquè compleix els requisits que demanavem


El dimecres, 9 de juny, la pàgina web es presentarà a La Galeria a les 7 de la tarda. La presentació acompanyarà la inauguració de l'exposició de Marc Jesús, conegut pel seus quadres coloristes..



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.