El Malandain Ballet Biarritz converteix avui en dansa la història de la Ventafocs al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Malandain Ballet Biarritz proposa una Ventafocs tràgica / Font: Teatre-Auditori

El Malandain Ballet Biarritz proposa una Ventafocs tràgica / Font: Teatre-Auditori

El Malandain Ballet Biarritz porta aquest divendres el muntatge 'Cendrillion' al Teatre-Auditori. L'espectacle, creat per Thierry Malandain, explica la història de la Ventafocs des d'una perspectiva plena de màgia i contrastos. Un total de 20 ballarins participen en aquest muntatge. Comença a les nou i les entrades tenen un preu de 36 euros.

'Portar al món una estrella que balla' és el principal objectiu que Malandain es va marcar en el moment de crear l'espectacle 'Cendrillion'. El director del Ballet Biarritz ha creat una coreografia que posa de manifest una Ventafocs tràgica i còmica a la vegada que passa per diferents estats emocionals en una sola nit.

L'espectacle, creat al juny del 2013 al Kursaal de San Sebastián i estrenat a l'Òpera Royal de Versailles, arriba aquesta nit al Teatre-Auditori. Abans, a les sis, la companyia ofereix un assaig obert. L'entrada és gratuïta, però cal recollir la invitació a taquilla a partir d'una hora abans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.