Torna el Cicle de Música Jazz de Valldoreix


  • Comparteix:

El cicle l'organitza el Club Jazz Sant Cugat

El cicle l'organitza el Club Jazz Sant Cugat

Quatre actuacions conformen el Cicle de Jazz de Valldoreix, que començarà el dissabte 27 de febrer i abaixarà el teló el 14 de maig. Tots els concerts tindran lloc a la Nau de Cultura de Valldoreix, a les deu de la nit, a un preu de cinc euros.

Melissa Bertossi Quartet
El conjunt format pel saxo de Melissa Bertossi, Manel Fortià al contrabaix, el piano de Matías Muñoz i Joao Vieira a la bateria actua el dissabte 27 de febrer.

Carola Ortiz 'Minimal Hit'
La veu de Carola Ortiz, que també aporta el so del seu clarinet, ve acompanyada amb el piano de Juan Pablo Balcazar i Marco Mezquida com a artista convidat al piano. El concert és el dissabte 12 de març.

Bartolomeo Barengui 'D'ebano'
Bartolomeo Barengui a la guitarra i com a vocalista, Gabriel Amargant al clarinet, Giampaolo Laurentaci al contrabaix i Salvador Toscano a la bateria ofereixen un concert el dissabte 9 d'abril.

Jordi Rabascall Quintet 'Sinatra at the appartment'
Aquest quintet farà moure l'esquelet dissabte 14 de maig. El grup està format per Jordi Rabascall (veu), Claudio Marrero (saxo), Rodrigo G. Pahlen (piano), Manel Fortià (contrabaix) i Oriol González (bateria).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.