'It follows', la proposta d'avui del Cicle de Cinema Fantàstic


  • Comparteix:

Un instant de la pel·lícula

Un instant de la pel·lícula

El Cicle de Cinema Fantàstic proposa aquest dilluns el film 'It follows', del director David Robert Mitchell. La pel·lícula es projectarà en anglès subtitulat al castellà i es podrà veure a les vuit del vespre a Cinesa. Abans del film es projectarà el curtmetratge 'Horseface' del cineasta Marc Martínez Jordán. En aquesta ocasió, a les set de la tarda, el Cafè Auditori acollirà un recital de piano fantàstic de la mà del compositor Jordi Dalmau, que interpretarà les bandes sonores més populars del gènere fantàstic.

La pel·lícula narra la història de la Jay, una jove somiadora de 19 anys que es troba a la flor de la vida. Després d'embolicar-se amb el noi equivocat, comença a sentir que algú la persegueix. Segons els organitzadors, 'It follows' s'ha convertit en una de les pel·lícules més angoixants i exitoses del nou cinema independent de gènere dels Estats Units.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.