El Teatre-Auditori es rendeix a la màgia de la 'Cendrillion' del Malandain Ballet Biarritz


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

El Malandain Ballet Biarritz ha tornat aquest divendres al Teatre-Auditori per demostrar que la dansa és un llenguatge capaç de reinventar els clàssics. La companyia dirigida per Thierry Malandain ha portat a l'equipament municipal la seva versió de 'La Ventafocs', 'Cendrillion', un muntatge exquisit i intimista que ha jugat amb els contrastos i les coreografies mil·limetrades. El públic, de totes les edats, ha ovacionat la proposta de Malandain.



Una immensa capsa de parets blanques, de les quals penjaven centenars de sabates negres, ha estat l'única escenografia d'una 'Cendrillion' que ha trencat motlles.

Basada en l'obra de Charles Perrault, i no pas en la de Disney, la versió de Thierry Malandain de 'La Ventafocs' ha proposat als assistents un joc coreogràfic on el moviment ha estat el fil conductor. Un conte fet de contrastos on les famoses madrastra i germanastres de la Ventafocs eren tres homes calbs que han aportat un to satíric i delirant a una obra amb una forta càrrega dramàtica. La ballarina Ione Miren Aguirre afirma que és precisament aquest joc d'oposats el que dóna més valor a la versió de Malandain.

Ione Miren Aguirre

Aquesta versió de Malandain té un cantó dramàtic per la història, però també té un toc d'humor pel paper de la família, que sempre ve a trencar el to clarobscur de l'obra.


Aquesta és la tercera vegada que la companyia visita la ciutat, una parada que, com explica Aguirre, esperen amb molta il·lusió.

Ione Miren Aguirre

És la tercera vegada que venim a Sant Cugat. Sempre estem feliços de venir cap al sud i especialment per la bona acollida que tenim a la ciutat.


Un total de 20 ballarins han donat vida aquest dissabte al Teatre-Auditori a fades, follets, madrastres, prínceps i criades per crear un món de fantasia que ha captivat el públic santcugatenc, que ha acudit fidel a la cita amb el Malandain.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.