L'òpera 'Guillem Tell' torna al Teatre-Auditori per acostar el gènere als infants


  • Comparteix:

L'òpera de 'Guillem Tell' en format familiar

L'òpera de 'Guillem Tell' en format familiar

L'adaptació infantil de l'òpera 'Guillem Tell', escrita per Gioacchino Rossini, ha tornat aquest diumenge al Teatre-Auditori per acostar els més petits al gènere a través de la llegenda d'un heroi suís. Una caracterització minuciosa dels personatges i una escenografia cuidada han captivat els infants des del primer instant.

A l'escenari, músics i cantants s'han adaptat en perfecta sincronia i s'han convertit en un grup d'artistes que viatgen plegats mentre expliquen la llegenda de Guillem Tell. La companyia La Baldufa ha escurçat l'obra i l'ha traduït al català per apropar-la al públic infantil. L'actor que interpreta en Guillem Tell, Xavier Mendoza, explica que tota l'obra està pensada perquè els nens gaudeixin.

Xavier Mendoza

Els nens poden aprendre que l'òpera no és res que no es pugui entendre i que s'ho poden passar bé, gràcies que l'obra està molt pensada per a ells.


L'actuació forma part de la programació 'El Petit Liceu', que intenta apropar clàssics al públic familiar. Mendoza assegura que introduir l'òpera als nens és un encert ja que no tenen prejudicis sobre aquest gènere musical.

Xavier Mendoza

Els nens no tenen prejudicis que la gent gran té amb l'òpera. Per això, és important que quan vegin una òpera per primera vegada els hi sembli un regal.


La producció ha utilitzat suports audiovisuals per contextualitzar la història.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.