Els Bastoners participaran a l'Aplec Internacional de juliol a Perpinyà


  • Comparteix:

Actuació dels bastoners a la plaça d'Octavià / Foto: Bastoners de Sant Cugat

Actuació dels bastoners a la plaça d'Octavià / Foto: Bastoners de Sant Cugat

Els Bastoners de Sant Cugat han estat seleccionats per primera vegada per participar en l'Aplec Internacional, que se celebra el 30 i 31 de juliol a Perpinyà. Aquesta trobada, organitzada per l'Associació per la difusió del folklore Adifolk, exporta cada any la cultura catalana a una ciutat europea diferent.

En aquesta 29a edició, hi haurà mostres de més de 90 grups d'arreu de Catalunya, com sardanes, diables, balls de gitanes i geganters. La membre de Bastoners de Sant Cugat Esther Madrona ha compartit amb Cugat.cat les seves impressions.

Esther Madrona

Ens ha fet molta gràcia. És una oportunitat per sortir de Sant Cugat, i en aquest cas de Catalunya, per ensenyar la nostra dansa i per compartir la cultura popular amb altres associacions.


Any rere any, una mostra de la cultura popular i tradicional catalana, encapçalada per la sardana, viatja fora del país a ciutats com Torí, Budapest i Luxemburg per mostrar les tradicions del país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.