La Coordinadora d'Entremesos vol consolidar-se a Sant Cugat i aprovar un protocol de seguicis de Festa Major


  • Comparteix:

Signar un protocol sobre els seguicis de Festa Major és un dels principals objectius de l'entitat / Font: localpres

Signar un protocol sobre els seguicis de Festa Major és un dels principals objectius de l'entitat / Font: localpres

Donar-se a conèixer entre les entitats de cultura popular i l'Ajuntament, consolidar els projectes començats el 2015 i aprovar un protocol dels seguicis de Festa Major amb el consistori són les principals línies d'actuació que es marca la Coordinadora d'Entremesos de Sant Cugat per aquest any. Així es va decidir durant la darrera assemblea de l'entitat, celebrada aquest mes, d'on també va sortir l'objectiu d'acordar un conveni marc amb l'administració local.

El conveni marc és un document on s'especifiquen 'les voluntats i les necessitats' que es posen en relació entre l'Ajuntament i les diferents entitats de cultura popular i tradicional de la ciutat. El conveni vol donar seguretat a les entitats, ja que especifica acords que ara es duen a terme per forma verbal. El president de la coordinadora, Francesc Picornell, ha afirmat que el conveni fa anys que s'hauria d'haver signat i que moltes associacions encara no ho han fet.

Francesc Picornell

El que queda clar és que la majoria d'entitats no han signat aquest conveni. Es donen per sabudes moltes coses no perquè hi hagi un document, sinó de viva veu. És important per saber què vol l'Ajuntament de nosaltres i què volem nosaltres del consistori.


Aquesta és una de les principals fites del full de ruta que es marca la Coordinadora d'Entitats de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat, que, com explica Picornell, també vol portar al ple municipal un protocol sobre els seguicis de Festa Major.

Francesc Picornell

Volem aconseguir signar un protocol sobre els seguicis de Festa Major amb l'Ajuntament. En aquests moments no hi ha res signat. Volem que sigui un document que tothom se'l cregui i que estigui reconegut.


Per seguir creant sinergies entre les entitats i fer d'altaveu de les seves necessitats, la coordinadora treballarà enguany en projectes iniciats al 2015 com l'organització de l'Espai Arrel, els seguicis de Festa Major, els balls del Vano i el Ram, i el Paga-li Joan, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.