La flautista Elisabet Franch presenta avui el seu primer disc en solitari


  • Comparteix:

'Gypsy Airs' nou disc d'Elisabet Franch / Foto: Youtube

'Gypsy Airs' nou disc d'Elisabet Franch / Foto: Youtube

La flautista santcugatenca Elisabet Franch presenta aquest dilluns 'Gypsy Airs', el seu primer disc en solitari. La presentació tindrà lloc a les set de la tarda al Palau de la Música, on la flautista explicarà els motius de la creació del disc i interpretarà algunes peces.

El disc, enregistrat al Teatre-Auditori, està format per 11 cançons amb l'acompanyament del pianista barceloní Josep Buforn. El treball, del segell discogràfic Solfa Recordings, va ser gravat just després que la flautista guanyés el premi especial d'enregistrament de l'11è Concurs Internacional de Música.

Franch va iniciar la formació musical a l'Escola de Música Victòria del Àngels i ha continuat vinculada al municipi que li va atorgar un Premi Ciutat de Sant Cugat el 2014. Recentment, ha estat reconeguda amb el Primer Premi i Distinció del Jurat al International Woodwinds and Brass Competition American Protégé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.