Dissidència Sònica lamenta el requisit municipal d'instal·lar limitadors de so al festival Trona


  • Comparteix:

El Trona torna aquest dissabte

El Trona torna aquest dissabte

El col·lectiu Dissidència Sònica lamenta que l'Ajuntament els faci instal·lar un limitador de so al festival Trona quan es tracta d'una proposta de petit format que hauria d'evitar, diu, problemes acústics. El cartell de l'edició d'enguany, que tindrà lloc aquest dissabte al parc de Ramon Barnils de set de la tarda a una de la matinada, està format per Splinter Sticks, Big Potta & Teks Meks, The Foxholes, Dj Rambla, Zeks, Postura i Underways.

El membre de Dissidència Sònica Quimantú Segura ha explicat a Cugat.cat que els limitadors més senzills tenen un preu de 500 euros que hauria d'assumir l'organització. Segura creu que des del consistori no es coneix prou bé el festival.

Quimantú Segura

Crec que ningú de l'Ajuntament no ha passat pel festival i tenen la imatge d'un festival de heavy metal a 30.000 watts. El concepte és el contrari: una cosa petita i familiar amb un equip que és impossible que superi el nivell de pressió sonora que marca la normativa.


El festival Trona és una proposta que segueix una 'lògica comunitària', ha explicat Segura, ja que serveix per establir vincles entre els col·lectius musicals de la ciutat.

Quimantú Segura

Aquí la lògica és que tothom que hi participa fa tot: la majoria de gent que hi assistirà tocarà, farà de públic i organitzarà.


No és la primera vegada que aquest festival desencadena queixes, ja que el 2014 el Trona es va traslladar al parc de Ramon Barnils després que l'Ajuntament canviés la ubicació a última hora. Segons l'organització, 'estan cansats' d'aquests conflictes i cada any intenten buscar maneres per evitar-los.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.