La Policia Local atura el Festival Trona perquè no consta el permís


  • Comparteix:

Imatge d'un dels concerts dels Trona / Foto: Dissidència Sònica

Imatge d'un dels concerts dels Trona / Foto: Dissidència Sònica

El Festival Trona no s'ha pogut celebrar aquest dissabte. Segons ha explicat a Cugat.cat Dissidència Sònica, organitzador de l'acte, la Policia Local va interrompre els concerts, que ja havien començat, perquè no constaven els permisos per al seu desenvolupament al parc de Ramon Barnils. La proposta musical ha quedat de moment cancel·lada i Dissidència Sònica haurà de decidir si el festival se celebrarà en una altra data.

Estava prevista l'actuació de Splinter Sticks, Big Potta & Teks Meks, The Foxholes, Dj Rambla, Zeks, Postura i Underways. Cap a dos quarts d'onze de la nit, però, es va presentar una patrulla de la Policia Local, segons ha explicat a Cugat.cat el membre de Dissidència Sònica Guillem Tamburini, que va reclamar el permís municipal per a la celebració de l'activitat.

Guillem Tamburini

Va aparèixer una patrulla de la Policia Local dient que no hi havia constància de cap acte. Es va intentar fer trucades i es van ensenyar les converses amb l'Ajuntament. Ha estat un error burocràtic per part de l'Ajuntament.


El festival comptava amb material cedit per l'Ajuntament com el limitador de so, taules i tanques. Tot i així, l'organització no va poder facilitar el permís municipal i després d'una hora amb els concerts aturats, finalment el festival va quedar suspès. Dissidència Sònica ha lamentat aquest 'error burocràtic'.

El Festival Trona havia aplegat una setantena de persones al parc de Ramon Barnils, segons l'organització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.