Rozalén omple el Teatre-Auditori de ritmes nòmades en els actes del Dia de la Dona


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

Rozalén ha conquistat aquest diumenge el públic del Teatre-Auditori amb la presentació del seu segon treball, 'Quien me ha visto...'. La cantant manxega ha ofert una vetllada amb ritmes circenses i melodies que han viatjat de la rumba al rock. Durant el concert també han sonat alguns dels temes del seu primer treball, com 'Las hadas existen' i 'Bajar del mundo' entre altres. La santcugatenca Izah ha estat l'encarregada de donar el tret de sortida a una actuació que forma part dels actes del Dia de la Dona.



Dos anys després de presentar el seu primer treball, 'Con derecho a....' Rozalén torna a l'escena musical amb el treball 'Quien me ha visto...', un disc més madur i crític que s'ha pogut escoltar aquest divendres al Teatre-Auditori.

Acompanyada pels músics Álvaro Gandul, Samuel Vidal, Ismael Guijarro, Gregorio García, Ángel Luis Moragón i Juan Guevara, la cantant ha ofert una actuació marcada pel sentiment i el ritme. La intèrpret de llenguatge de signes Beatriz Romero també ha acompanyat Rozalén a l'escenari per convertir el concert en un espectacle inclusiu.

Com si fos una zíngara, la cantant ha entrellaçat temes del seu nou disc amb cançons del primer treball, i ha buscat constantment la complicitat del públic amb bromes i bon humor. Ritmes circenses, rock, cúmbia i bolero són alguns dels estils que han teixit la vetllada. Un popurri que ha vestit unes lletres que parlen d'amor, de complexes, de crítica social i, fins i tot, de desencís amb el món.

El concert d'aquest diumenge forma part dels actes del Dia de la Dona. Una lluita en la qual, com afirma la cantant, encara queda molta feina a fer.

Rozalén

Avui també és un dia especial perquè aquest concert està emmarcat en els actes del Dia de la Dona. Encara queda molta feina a fer. És un orgull participar en els actes de la igualtat, perquè ens fa molta falta.


Un dels moments més emotius de la vetllada ha estat quan Rozalén ha convidat els nens presents a l'equipament municipal a pujar a l'escenari per cantar amb ella el tema 'Las hadas existen'.

La cita ha començat amb l'actuació de la santcugatenca Izah, que ha interpretat alguns dels temes del seu nou treball, 'Now or Never', i ha presentat la cançó 'Parte de mi' acompanyada pel guitarrista de Rozalén, Samuel Vidal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.