L'obra de teatre 'Wasted' es representa avui al Casal de Mira-sol


  • Comparteix:

'Wasted', l'obra de Kate Tempest / Foto: Centresculturals.santcugat.cat

'Wasted', l'obra de Kate Tempest / Foto: Centresculturals.santcugat.cat

El Casal de Mira-sol ofereix aquest divendres a les nou del vespre l'obra de teatre 'Wasted' escrita per Kate Tempest. La història parla de tres amics de joventut que es retroben després de 10 anys per celebrar l'aniversari de la mort d'un gran amic. L'obra, d'Íntims Produccions, pertany a la programació de l'OFF Teatre-Auditori i de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) amb un preu d'entrada de vuit euros.

L'autora de 'Wasted', Kate Tempest, és una poeta, dramaturga i 'rapper' britànica de 30 anys. Va començar la carrera artística amb la banda Sound of Round amb els dics 'Balance' i més tard amb 'Everybody Down', en solitari. Els seus poemes es troben recollits en els llibres 'Everything Speaks in its Own Way' i 'Hold your own'. En el teatre, a part de 'Wasted', també ha escrit 'Hopelessly Devoted', que tracta de l'experiència d'una jove a la presó, i el monòleg 'Brand New Ancients'.

Oriol Esquerda, Sandra Pujol i Xavier Teixidó són els intèrprets del muntatge dirigit i adaptat per Ivan Morales.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.