Adolf mostra a la Penya Blaugrana un centenar de caricatures de personalitats de Sant Cugat


  • Comparteix:

Adolf comentant els seus treballs amb el conseller, Raül Romeva, i l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Adolf comentant els seus treballs amb el conseller, Raül Romeva, i l'alcaldessa, Mercè Conesa.

L'artista Adolf mostra a la seu de la Penya Blaugrana (PBSC) 121 caricatures de personalitats de la ciutat que han donat forma, durant dos anys, a la contraportada del desaparegut setmanari 'Diari de Sant Cugat'. Les caricatures es podran visitar a la seu de l'entitat esportiva fins al 10 de maig.

Prop d'un centenar de persones han assistit a la inauguració i molts d'ells han buscat la fotografia amb l'autor i la seva caricatura. Adolf ha explicat que la caricatura és un gènere relativament nou per a ell i, a més, molt complicat.

Adolf

Sóc nou amb això de les caricatures. És molt difícil. És més difícil que fer un retrat hiperrealista dels que acostumo a fer perquè hi entren molts factors.


L'exposició es pot visitar de dilluns a divendres, de sis de la tarda a vuit del vespre. A la mostra es poden veure caricatures de personalitats com el fill predilecte i locutor de Cugat.cat, Joan Fàbregas 'Fabri'; l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el casteller i conseller d'Afers i Relacions Institucionals, Raül Romeva, que ha assistit a l'acte.

La mostra és una proposta organitzada per la Penya Blaugrana Sant Cugat amb la col·laboració del 'Tot Sant Cugat' i el patrocini de Sorea.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.