Mag Lari: ''Ozom' és un espectacle complex però no complicat'


  • Comparteix:

'Ozom' planteja un repte interpretatiu al Mag Lari / Foto: Teatre-Auditori

'Ozom' planteja un repte interpretatiu al Mag Lari / Foto: Teatre-Auditori

El Mag Lari torna a la ciutat el cap de setmana que ve per presentar el seu nou espectacle, 'Ozom', en una triple funció al Teatre-Auditori. Es tracta d'un cabaret de màgia en el qual el mag fa de mestre de cerimònies i dóna vida, a través de tècniques de fregolisme, a quatre mags diferent. És un espectacle de grans dimensions, amb constants canvis d'escenari i vestuari que, com ha explicat el mag a Cugat.cat, és 'complex però no complicat'. Un joc d'il·lusionisme que explota la vessant més teatral de Lari. Les entrades tenen un preu de 26 euros.

ESCOLTA-HO

Aquestes són algunes de les frases més destacades de l'entrevista:

- ''Ozom' és un cabaret de màgia, perquè hi ha diversos mags que fan un tastet del que saben fer, tot plegat presentat per mi. També perquè als cabarets hi ha transformisme i, en aquest cas, els quatre mags estan representats per mi'.

- 'Els quatre mags estan inspirats en figures que he admirat, però no fem una recreació dels personatges reals. Simplement, els fem servir de punt de partida per poder explicar una història'.

- 'La música juga un paper més important que mai en aquest espectacle. Tenir quatre personatges em permet fer servir músiques que m'agraden però que no sempre s'escauen als meus espectacles'.

- 'De seguida que vam plantejar l'espectacle amb Focus ens vam adonar que era complex, però no complicat. És molt divertit de fer, però també de veure'.

- 'M'agrada fer màgia perquè puc fer el que em dóna la gana. Amb aquest espectacle més que mai, perquè dono vida a quatre personatges diferents'.

- 'L'il·lusionsme té aquest punt d'encant perquè la gent veu coses que passen però no saben com passen. No enganyes el públic, el portes al món de la il·lusió i la fantasia'.

- 'El Teatre-Auditori és un dels millors teatres de Catalunya i venir aquí està molt bé ja no només per l'equipament sinó per la gent que hi treballa. 'Ozom' és un espectacle fet a mida per a aquest teatre, aquí pot lluir molt'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.