Sant Cugat celebrarà el Dia Mundial del Teatre entre l'1 i el 3 d'abril


  • Comparteix:

Carmela Fortuny i Josep Sala han presentat les propostes al Celler Modernista

Carmela Fortuny i Josep Sala han presentat les propostes al Celler Modernista

Sant Cugat celebrarà el Dia Mundial del Teatre amb una programació per a tots els públics que es repartirà pel Casal TorreBlanca, el Celler Modernista, Can Ninot, el Teatre-Auditori i el Teatre de Mira-sol. Els actes tindran lloc entre l'1 i el 3 d'abril, i el plat fort de la celebració serà el dissabte 2 amb la Festa del Teatre al Celler Modernista.

La celebració començarà el divendres 1 d'abril amb el muntatge 'Ricard de 3r', al Casal TorreBlanca. L'endemà serà el torn per a la Festa del Teatre, un conjunt d'espectacles de microteatre i micromusical a càrrec de la Taula d'Arts Escèniques que tindrà lloc al Celler Modernista de dos quarts de sis a a dos quarts de nou. L'entrada és lliure però l'aforament és limitat. Les 10 companyies que hi participaran són l'Associació Amants del Teatre, el Grup de Teatre Espiral, Teatre Musical d'Aula de So, Tallers de teatre Sílvia Servan, Magma 2011- la Serreta, D'Xoc Teatre, Les Xandrines, Fila Zero, Mira-sol Teatre i Amics de Pedra i Sang.

El portaveu de la Taula d'Arts Escèniques, Josep Sala, ha explicat que aquestes jornades serveixen per posar en contacte les entitats. En aquest sentit, ha obert la porta a la possibilitat que en la propera edició hi hagi encara més col·laboració.

Josep Sala

Hi ha la intenció de fer algun espectacle més col·laboratiu, on en lloc de fer coses individuals farem quelcom més col·lectiu, a l'engrós.


La tinenta d'alcalde de Cultura, Carmela Fortuny, ha posat en valor el fet que aquesta iniciativa acosti el món del teatre a tota la ciutadania.

Carmela Fortuny

Una vegada més, Sant Cugat demostrarà que les arts escèniques han de ser accessibles per tothom. Per tant, ha de ser una entrada gratuïta perquè tothom en pugui gaudir.


El mateix dissabte, Can Ninot acollirà, a les sis, la representació amb titelles de la llegenda de Sant Jordi. A la mateixa hora, al Teatre-Auditori, el Mag Lari oferirà el seu últim espectacle 'Ozom', un homenatge als grans il·lusionistes de tots els temps. També a les sis, el grup d'adults Antonin Artaud dels Tallers de Teatre Sílvia Servan oferiran 'Agost' amb una adaptació de l'obra de Tracy Letts amb la direcció de Vera Giró.

Els actes del Dia Mundial del Teatre seguiran aquell diumenge amb l'espectacle familiar inspirat en un conte de Michael Ende 'Endrapasomnis’, de Teatre al Detall, a les dotze, al Teatre de Mira-sol. També a les dotze, a Can Ninot, es farà la segona representació de la 'Llegenda de Sant Jordi'. A la mateixa hora i a les sis del mateix diumenge, es faran dues funcions d''Ozom' del Mag Lari.

Aquesta efemèride se celebra des de 1962 i enguany el manifest el signa l'autor rus Anatoli Vassiliev.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.