El saxofonista Victor de Diego torna a Sant Cugat de la mà de Jazzenviu


  • Comparteix:

Víctor de Diego / Foto: Jazzenviu

Víctor de Diego / Foto: Jazzenviu

El saxofonista bilbaí Victor de Diego torna aquest diumenge a Sant Cugat en format quartet per oferir una vetllada marcada pel jazz més clàssic. Acompanyat d'Albert Bover al piano, Marc Cuevas al contrabaix i Aldo Caviglia a la bateria, de Diego interpretarà temes del seu darrer treball 'Bittor'. La cita, organitzada per Jazzenviu, comença a les nou de la nit al Cafè Auditori i l'entrada és gratuïta.

Nascut a Bilbao el 1964, de Diego es forma al Conservatori Superior de Música de Bilbao i al Liceu de Barcelona. Instal·lat a la capital catalana des del 1988, de Diego ha treballat a l'Orquestra Simfònica de Bilabo (1986-1987), amb l'Orquestra de cambra del Teatre Lliure (fins al 2004) i amb l'Orquestra Simfònica de l'Estat rus al 2001. També ha col·laborat en nombrosos programes de televisió de TVE, TV2, ETB i TV3, així com en diversos festivals de música.

El 2010 rep el premi a millor disc de l'any dels Premis Enderrock i dels Premis BBK Jazz pel seu disc 'Evolution'. Aquest 2016 el músic ha presentat el disc 'Bittor'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.