El Conservatori porta el nom de Sant Cugat a l'Aragó, el Liceu i l'Ametlla de Mar

conservatori,musica,conservatori victoria dels angels,saxo,fagot,cor,certamen coral ejea de los caballeros


  • Comparteix:

Ha estat un cap de setmana intens per als alumnes del Conservatori

Ha estat un cap de setmana intens per als alumnes del Conservatori

Alumnes del Conservatori Victòria dels Àngels han portat aquest cap de setmana el nom de Sant Cugat a un concurs de corals a l'Aragó, a una trobada de fagots al Liceu de Barcelona i a una jornada de saxofonistes a l'Ametlla de Mar. Al concurs aragonès, la coral juvenil ha obtingut la segona posició, dotada amb 1.500 euros.

El cor juvenil del Conservatori Victòria dels Àngels ha estat seleccionat per primera vegada a la 45a edició del Certamen Coral de Ejea de los Caballeros, un prestigiós concurs de cors de tot l'Estat espanyol. Els 35 cantaires del cor santcugatenc han ofert un repertori que va des d'una jota aragonesa fins a un recull de bandes sonores de films d'Steven Spielberg.

El director del cor, Raimon Romaní, assegura que els joves han fet un bon paper i creu que el premi ja ha estat classificar-se per al concurs.

Raimon Romaní

Estem molt contents del rendiment. Hem deixat bé Sant Cugat. Haver passat la fase de la selecció ja està molt bé.


A més, el Conservatori també ha estat present en dues trobades musicals a Catalunya. Tres joves que toquen el fagot han participat a una trobada al Liceu de Barcelona, mentre que 18 saxofonistes del centre han tocat a l'Ametlla de Mar en una trobada al voltant d'aquest instrument.

La responsable de les activitats del Conservatori, Mireia Puig, assegura que aquestes jornades són essencials per a la formació dels joves músics.

Mireia Puig

És molt enriquidor i beneficiós fer aquests intercanvis per als alumnes.


El Conservatori es prepara ara per a la cantata de Sant Jordi, que serà el 20 d'abril al Teatre-Auditori. És una actuació per a la qual els músics fa molt temps que assagen. Hi participaran estudiants de totes les edats i disciplines de l'equipament santcugatenc.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.