Cinema infantil, ciencia-ficció i Pedro Almodóvar, protagonistes de la cartellera aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Fotograma de la pel·lícula 'Les cròniques de Blancaneu: El caçador i la reina del gel'

Fotograma de la pel·lícula 'Les cròniques de Blancaneu: El caçador i la reina del gel'

Els cinemes de Sant Cugat estrenen aquest divendres tres pel·lícules. 'Objetivo: Londres' i 'Les cròniques de Blancaneu' es podran veure tant a Cinesa com a Yelmo. Aquestes darreres sales també projecten 'Julieta', l'última cinta de Pedro Almodóvar. Els dos films de Cinesa es podran veure subtitulats.

'Les cròniques de Blancaneu: El caçador i la reina del gel'
Quatre anys després de l'estrena de 'Blancaneu i la llegenda del caçador' arriba a la gran pantalla l''spin-off' 'Les cròniques de Blancaneu: El caçador i la reina del gel', l'òpera prima del francès Cedric Nicolas-Troyan.

Molt abans de ser apunyalada i vençuda per Blancaneu, la malvada reina Ravenna va ser testimoni de com la seva germana Freya patia una traïció i fugia del regne. La jove reina del gel Freya viu des de fa molts anys en un llunyà palau hivernal, on ha creat una legió de caçadors, però descobreix que l'Èric i la guerrera Sara han incomplert l'única regla imposada als soldats: desterrar l'amor eternament dels seus cors. En assabentar-se que la seva germana ha mort, Freya reuneix els caçadors i els ordena portar el mirall màgic de l'única bruixa capaç de destruir el seu poder. Però quan comprova que pot ressuscitar Ravenna, les malvades germanes sembren el terror al regne encantat. L'únic perill que les amenaça és que l'Èric i la Sara siguin capaços de superar tots els perills per retrobar-se.

El repartiment està encapçalat per l'australià Chris Hemwsorth, que interpreta l'Èric, i Jessica Chastain com a Sara. Emily Blunt dóna vida a la reina del gel Freya i Charlize Theron, que es posa a la pell de la malvada reina Ravenna.



'Objetivo: Londres'
Babak Najafi pren el relleu a Antoine Fuqua com a director d'aquesta seqüela d''Objetivo: La Casa Blanca', estrenada el 2013.

En aquest cas, la història comença després de la mort del primer ministre britànic. El seu funeral es converteix en l'objectiu d'una organització terrorista que pretén acabar amb tots els líders mundials, destrossar Londres i deixar una horrible visió del futur. L'única esperança del món resideix en tres personatges: el president dels Estats Units, l'agent secret Mike Banning i una espia del MI-6 que no confia en ningú.

Gerard Butler ('Un buen partido', 'Coriolanus' i 'Un ciudadano ejemplar') torna a protagonitzar aquest film d'intriga acompanyat per Aaron Eckhart, en el paper de president dels Estats Units ('El caballero oscuro', 'La Dalia Negra' i 'Conversaciones con otras mujeres') i Morgan Freeman ('Ahora me ves...', 'Oblivion' i 'Invictus') que interpreta el vicepresident d'aquest país.



'Julieta'
El director espanyol Pedro Almodóvar torna al cinema per presentar el seu vintè llargmetratge, 'Julieta'. Emma Suárez i Adriana Ugarte són les actrius que el director manxec ha escollit per encapçalar el repartiment de la seva nova pel·lícula.

El realitzador es torna a endinsar a l'univers femení. La pel·lícula il·lustra el retrobament d'una mare amb la seva filla, després que ella desaparegués sense dir-li res. El fet fa que les seves vides canviïn de manera radical. Secrets, pors, timideses i una complexitat de sentiments explotaran amb el retrobament, on es destaparan històries íntimes de les dues.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.