130 alumnes del Centre de Dansa Laura Esteve omplen de gom a gom el Teatre Auditori


  • Comparteix:

El centre de dansa Laura Esteve ha aconseguit pràcticament dos plens absoluts a la representació del seu espectacle 'Toujours París'. Més de 130 alumnes de l'escola han pujat a l'escenari en un muntatge que ha combinat comèdia, dansa clàssica i musical.

Com en edicions anteriors, Laura Esteve ha omplert el Teatre Auditori en el seu espectacle de cloenda de curs, que s'ha convertit en una autèntica exhibició de dansa en tres actes. El públic ha pogut veure des d'un Vals o un Can-Can, a musicals moderns com Chicago o Grease, i amb intervencions tan espectaculars com l'aparició dels ballarins dins d'un cotxe descapotable d'època. La directora de l'escola, Laura Esteve, explica com es va idear i preparar el muntatge:

Laura Esteve

De cara als nens vaig pensar en un conte, i hem fet una cosa alegre, amb els musicals i la dansa contemporània.


L'actuació dels més de 130 ballarins, d'entre 8 i 23 anys, ha aixecat nombrosos aplaudiments d'un públic entusiasmat amb l'espectacle. Entre ells, l'alcalde Lluís Recoder, que ha remarcat la qualitat cultural de la ciutat:

Lluís Recoder

El muntatge és digne d'un gran teatre, i això demostra el nivell cultural de la ciutat


Després d'aquest muntatge, que s'ha preparat durant dos anys, Laura Esteve se centrarà ara en l'espectacle "El Poder de la Pau" que s'estrenarà el dia 27 al Teatre Auditori, dins dels actes del Fòrum Universal de les Cultures.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.