Autors santcugatencs escalfen motors per a Sant Jordi a la Taula d'Escriptors


  • Comparteix:

Escriptors santcugatencs han escalfat motors per a Sant Jordi a la 4a Taula d'Escriptors d'aquest dissabte a Quatre Cantons. Una trentena d'autors han presentat al públic les seves propostes per a la festa de la literatura catalana en un acte organitzat pel 'Tot Sant Cugat' amb la col·laboració de la llibreria Alexandria, Òmnium Cultural i l'Ajuntament de Sant Cugat, amb el patrocini d'Amat.

Autors mediàtics com Martina Klein, que ha presentat la seva sèrie de novel·les infantils 'Zaska', i Jordi Robirosa, amb 'Apostoflant', han estat els més sol·licitats. També hi han estat presents Empar Moliner, amb 'Tot això ho faig perquè tinc molta por', i Imma Monsó, amb 'L'aniversari'. Monsó, Klein i Robirosa han explicat les seves propostes per a Sant Jordi.

Escriptors

Hi ha una parella que fa tres setmanes que no es parla perquè han decidit solucionar una crisi callant. Quan es tornen a parlar, ell li fa un regal misteriós. / Són tres germans que es posen en un embolic força gran i han d'escriure un llibre per a la seva mare. / És un llibre de periodisme, on explico la raó per la qual sóc periodista.


A l'acte, hi ha hagut espai per a autors menys reconeguts mediàticament com Joan Ramon Armadàs, que ha presentat 'FantAsia', i els escriptors d''Arbres singulars de Sant Cugat', Josep Castellví, Jordi Roca i Jordi Torrijos.

La iniciativa és una prèvia de Sant Jordi i per això els compradors han rebut una rosa de cartró com a obsequi. També hi han participat Carles Castell, Gemma Freixas, Begonya Valcárcel, Josep Maria Casas, Tània Juste, Pepe Garcia, Jordi Puigneró, Alfons Perona, Marta Pessarrodona, Josep Maria Figueres, Aleix Molet, Víctor Alexandre, Alejandro Palomas, Albert Ubach, Jordi Laparra, Gustau Folch, David Castells, Àmalia Roig, Pere Villalba, Gonçal Louro, Josep Maria Espanyol i Joan Anton Català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.