Set cors participaran diumenge a la 2a Trobada de Caramelles de Sant Cugat


  • Comparteix:

Anterior actuació de La Lira

Anterior actuació de La Lira

Les Caramelles del Roser, el Cor Gregal, l'Agrupació Coral Intimitat, la Societat Coral Ben Endins Com Qui Ensorra l'Àpit, la Societat Coral Estrella Daurada i el Cor l'Espiga són les formacions que acompanyaran la Societat Coral La Lira a la 2a Trobada de Caramelles de Sant Cugat. La cita és aquest diumenge i servirà per homenatjar els cantaires més veterans de la coral santcugatenca.

La plaça de Barcelona serà el punt de partida de la celebració amb l'esmorzar amb xocolatada, coca i vi dolç a les nou del matí. A partir d'aquí, començarà un recorregut per carrers i places del centre on s'interpretaran les diverses caramelles fins arribar a la plaça d'Octavià.

Entre les onze i les dotze del migdia, la plaça de l'Om acollirà més activitats com l'actuació del Cor Infantil Fusió i l'espectacle de titelles 'Una pasqua d'ous i caramelles' de la Companyia Patawa. A partir de les dotze, començaran les diferents actuacions de les sis corals, que s'allargaran fins les dues de la tarda.

En declaracions al programa 'NiTrad', el president de la Coral la Lira, Josep Garrell, remarca que aquesta cita aspira a consolidar la tradició de les caramelles a la ciutat.

Josep Garrell

Volem mantenir la tradició i millorar el nivell dels cors participants. Nosaltres venim de la tradició d'Anselm Clavé i som dels pocs que mantenim un cor masculí.


El Celler Modernista acollirà el dinar de germanor dels participants a dos quarts de tres de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.