Una setantena de nens participa a la Trobada d'Esbarts Infantils de Sant Cugat


  • Comparteix:

Un moment de l'actuació / Foto: Grup Mediterrània

Un moment de l'actuació / Foto: Grup Mediterrània

Una setantena de nens d'entre tres i 16 anys ha participat aquest dissabte a la Trobada d'Esbarts Infantils de Sant Cugat. La cita, organitzada pel Grup Mediterrània, vol donar visibilitat a l'esbart dansaire entre els santcugatencs i demostrar que tenen activitat durant tot l'any. Els esbarts de Cornellà, Molins de Rei i Mollet han estat els convidats a aquesta cita que ha omplert de públic la plaça de l'Om.

La membre del Grup Mediterrània, Anna Mayol, afirma que l'entitat està satisfeta amb la capacitat de convocatòria de la cita.

Anna Mayol

Fem una valoració molt positiva perquè van venir tres esbarts més nosaltres, que en total són quatre escoles de dansa amb nens de tres a 16 anys. Això es va traduir en més de 70 nens ballant dalt l'escenari.


Tot i les bones xifres que testimonien el bon moment que viu la dansa tradicional arreu de Catalunya, el grup dansaire reivindica que a Sant Cugat encara queda molt camí a recórrer perquè l'esbart tingui el reconeixement popular que té a altres localitats. En aquesta línia, Mayol explica que trobades com la d'aquest dissabte ajuden a visibilitzar la tasca de l'entitat.

Anna Mayol

Suposo que la dansa popular és quelcom que no està prou arrelat a la ciutat. La nostra idea, en part, de fer la trobada d'esbarts cada any és donar a conèixer la nostra feina i que la gent vegi que hi ha molta gent que balla a la ciutat.


Més d'un centenar de persones s'ha acostat a la plaça de l'Om aquest dissabte en una trobada que s'ha allargat fins a un quart de vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.