Dissidència Sònica reclama una sala de concerts, en forma de disc


  • Comparteix:

Dissidència demana que es faci efectiva la promesa de tenir una sala de concerts per grups de música locals.

Dissidència demana que es faci efectiva la promesa de tenir una sala de concerts per grups de música locals.

El col.lectiu Dissidència Sònica ha tret el seu segon disc fent una crida a l'Ajuntament perquè agilitzi l'acord de ple per dotar la ciutat d'una sala de concerts. L'entitat, que agrupa 70 conjunts de música, confia que la política de concerts avanci per tal donar protagonisme a una major nombre de bandes locals.

'Prou indigència, sala ja!' és el missatge de la coberta del segon disc de 'Dissidència Sònica', un recopilatori que inclou les darreres producciones d'una dotzena de grups santcugatencs. La selecció ofereix temes de bandes emergents com Shitting Milks, Icebend o Skamarlans. El CD és una barreja d'estils que van des del rap al hardcore, passant pel metal i el rock'n'roll.

Dissidència Sònica utilitza l'edició d'aquest CD per promocionar la música santcugatenca i, de pas, recordar al consistori que té pendent la construcció d'una sala de concerts i bucs d'assaig. Escoltem Quim Segura:

Quim Segura

Esperem que l'Ajuntament tiri endavant el que va prometre i que no es gati tot el pressupost per contractar només cinc grups


El segon disc de Dissidència Sònica ha suposat l'entrada en escena de noms nous com Belleville, 2JC i Txilum, entre d'altres. Quim Segura ha explicat que amb el primer disc es va demostrar la qualitat dels sons santcugatencs:

Quim Segura

La veritat és que ara el que volem és promcionar encara més els nostres grups amb tota la força


Aquest disc compacte es pot adquirir, per un preu de 4 euros, al Casal Popular La Guitza i, properament, a la botiga Compàs. Dissidència Sònica ha recollit en els últims dos anys 3.000 signatures demanant una sala de concerts per a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.