Les escoles de dansa s'acosten a nou públic per arrencar el Sant Cugat Balla


  • Comparteix:

Les escoles de dansa de Sant Cugat han estrenat aquest diumenge el festival Sant Cugat Balla amb una jornada de classes gratuïtes per estendre aquesta disciplina entre la ciutadania. Una vuitantena de participants ha provat ritmes com el hip-hop, la dansa del ventre, la salsa i dansa contemporània combinant diversió i esport. Directors i professors asseguren que l'activitat els ha permès captar nous alumnes per a les seves acadèmies.

El Teatre-Auditori ha tornat a ser un espai per reivindicar la dansa en tots els seus formats, aquesta vegada lluny de l'escenari. El vestíbul de l'equipament municipal ha acollit durant tot el matí diferents classes de ball, la primera activitat del festival Sant Cugat Balla amb motiu del Dia Internacional de la Dansa. La coordinadora del festival, Glòria Zapater, assegura que la dansa és un element identificatiu de la ciutat, amb més d'una dotzena d'escoles i acadèmies.

Glòria Zapater

Donem el tret de sortida al festival ballant. A Sant Cugat la dansa és molt present, tenim 13 escoles, i aquesta és una oportunitat per portar-la al carrer.


L'activitat vol connectar amb persones que no estan habituades a la dansa i, de retruc, aconseguir nous alumnes. Directors i professors de les escoles de dansa de la ciutat que han participat en aquesta mostra asseguren haver-ho aconseguit.

Professors

Si a un nen li agrada i el pare veu que s'ho està passant bé, s'interessen per l'escola. Funciona. / És una publicitat directa i en viu, és on es veu si vols ballar o no.


En total, s'han impartit quatre classes gratuïtes.Un alumnat de totes les edats, i principalment femení, ha aprofitat les classes per fer esport d'una manera més animada.

Participants

Als meus fills els agrada molt ballar, aquesta pot ser l'escola de ball que estem busquem. / És una activitat molt divertida per fer un diumenge al matí. / He ballat per alliberar tensions i ho he gaudit. / M'agrada molt perquè faig esport i m'ho passo molt bé.


El festival Sant Cugat Balla s'estendrà fins al 6 de maig amb diverses activitats i mostres de ball. La més esperada, la 12a mostra de dansa del dissabte 30 d'abril, on 400 ballarins de la ciutat exposaran el seu talent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.