Joan Artigas recorda Gabriel Ferrater en un concert avui al Casal TorreBlanca


  • Comparteix:

Cartell de la iniciativa

Cartell de la iniciativa

El cantant i compositor Joan Artigas actua aquest divendres al Casal TorreBlanca amb 'Artigas canta Gabriel Ferrater'. Artigas (veu, guitarra i llaüt) estarà acompanyat per Sergi Sirvent (piano, trompeta i percussió), Artur Regada (contrabaix) i Martí Hosta (bateria i percussió) en aquest espectacle musical dedicat al poeta santcugatenc. La cita és a les nou del vespre i les entrades tenen un cost de cinc euros a la taquilla i de tres euros amb reserva prèvia. El concert forma part de les activitats programades per Sant Jordi i de la programació 'De prop' de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).

ESCOLTA-HO

Joan Artigas explica a Cugat.cat que les poesies de Gabriel Ferrater sovint parlen de desesperança i tristor i, com a conseqüència, molts dels seus lectors tenen una visió negativa de la seva obra. En el seu espectacle, Artigas té com a objectiu oferir una imatge del poeta més positiva i mostrar les seves qualitats.

Joan Artigas

Gabriel Ferrater era un intel·lectual, un crític perspicaç i un gran conversador i m'agradaria que aquests aspectes traspuessin al meu concert. Vull que quedi una imatge de Ferrater molt més diversa del que de vegades se'ns ha mostrat.


El cantant completarà l'actuació amb altres poemes musicats de Pere Quart i cantarà treballs d'anteriors discos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.