'Le grand jour', la proposta d'avui al Cicle de Cinema d'Autor


  • Comparteix:

Un moment de la pel·lícula dirigida per Pascal Plisson

Un moment de la pel·lícula dirigida per Pascal Plisson

El Cicle de Cinema d'Autor proposa aquest dijous 'Le grand jour' ('El gran día'), del director francès Pascal Plisson. La pel·lícula es projectarà en francès subtitulada al català i es podrà veure a les cinc de la tarda, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit als cinemes Cinesa. El preu de l'entrada és de quatre euros i de tres, per als menors de 25 anys.

'Le grand jour' narra la història real de Nidhi, Deegii, Tom i Albert, dues noies i dos nois procedents de diferents punts del món que s'enfronten a una prova que podrà canviar i millorar les seves vides per sempre. 'El gran dia' és a prop i els quatre herois acumulen mesos, fins i tot anys, preparant-se per afrontar aquest desafiament. Després de tant esforç, saben que arriba el moment de fer realitat un somni que no només marcarà el seu destí, sinó també el de les seves famílies. És la seva passió i ara més que mai se centren en un sol objectiu, l'èxit.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.