L'Escola d'Art celebra els seus 25 anys exposant els projectes de final de carrera


  • Comparteix:

Fins el dia 30 es poden veure els treballs a la Casa Mònaco

Fins el dia 30 es poden veure els treballs a la Casa Mònaco

L'Escola Municipal d'Art exposa durant aquest mes els projectes de final de carrera dels alumnes dels cicles superiors de Gràfica Publicitària i Il.lustració que, enguany, s'han basat en el Fòrum de les Cultures. La mostra s'emmarca dins els actes commemoratius del 25è aniversari del centre, que continuaran a l'octubre amb una altre exposició basada en l'obra de Josep Grau-Garriga.

Disset propostes relacionades amb el disseny gràfic i el dibuix es poden veure a la sala d'exposicions de l'Escola Municipal d'Art fins el dia 30. L'exposició s'emmarca dins els actes commemoratius dels 25 anys de vida del centre, ubicat a les dependències de la Casa Mònaco.

El Fòrum Barcelona 2004 ha estat l'eix central dels treballs dels alumnes dels cicles superiors de Gràfica Publicitària i Il.lustració, que han imaginat 'un món millor' a través de diferents disciplines artístiques. El director del centre, Artur Margalef, ha remarcat que la majoria dels projectes exposats poden passar per professionals:

Artur Margalef

Ens hem quedat sorpresos de la bona qualitat dels treballs, la veritat és que són d'un nivell excepcional


El proper acte commemoratiu de l'escola es farà a l'octubre, dins l'Any Grau Garriga. En aquesta ocasió, tots els alumnes de l'escola participaran en la confecció d'una mostra sobre el popular pintor aportant els seus coneixements sobre escultura, pintura i ceràmica, entre d'altres.

Artur Margalef considera que aquesta exposició serà una bona oportunitat perquè els estudiants demostrin el que són capaços de fer:

Artur Margalef

Hem volgut sumar-nos a aquest any commemoratiu perquè la figura de Grau Garriga és una bona font d'inspiració pels alumnes


L'Escola d'Art va engegar fa unes setmanes els actes commemoratius del seu 25è aniversari amb una exposició al claustre del Monestir, en què també participaven una trentena de centres de la Coordinadora d'Escoles d'Art de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.